VadidekiZambaK.CoM Paylaşım Platformu

 IRC Sunucu Sahipleri => Sunuculardan Son Haberler => Konuyu başlatan: Eileen456 - Eyl 10, 2021, 07:37 öö

Başlık: saucony belgium sale
Gönderen: Eileen456 - Eyl 10, 2021, 07:37 öö
Saucony's voorliefde voor retro hardloopsneakers is een van een beste dingen die momenteel in de schoenenwereld gebeuren. Deze maand pakt een Originals-team de vintage Aya-runner opnieuw aan in nieuwe premium constructies, genaamd een "Peaches & Cream"-pakket. Een Saucony Aya, geboren inside 1994, werd oorspronkelijk ontworpen om te presteren tijdens de lange hardloopgedeelten truck triatlons. online saucony belgium sale (https://www.footennislike.com/saucony) Gemaakt van de verscheidenheid aan materialen, waaronder leer, mesh en synthetic, de Aya's extreem lichtgewicht constructie en gelaagde seem maakten ze in expire tijd een hot thing onder hardlopers. Nu blaast het team achter Saucony Originals de vintage hardloper nieuw leven in voor de moderne markt.

Reebok's Premier Road Modern maakt zich op voor de terugkeer dit seizoen, kod nas zijn geweldige debuut afgelopen herfst. Deze week dook een premium hardloopsilhouet op inside een nieuw "Dark Hyper"-kleurenschema, dat binnenkort beschikbaar komt. prestatie schoeisel. Hoewel expire prestatie ook lifestyle-aspecten omvat, richt de Premier-lijn zich nog steeds op reebok sneakers dames (https://www.footennislike.com/reebok) een hardlooproots van Reebok, achieved silhouetten zoals de Top Road Modern die een leiding nemen voor een premium-lijn.

PUMA kondigde de nieuwe samenwerking aan achieved The Black Fives Basis, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van de geschiedenis truck Afro-Amerikanen in basketbal inside het pre-NBA-tijdperk. Nu zullen de twee hun eerste schoenencollectie lanceren, met daarin de Future Rider hierdoor Clyde Mid. Vorige maand introduceerde PUMA een nieuwe samenwerking met The Dark-colored Fives Foundation, een non-profitorganisatie die zich toelegt op het onderzoeken, bewaren, puma heren sale online (https://www.footennislike.com/puma)presenteren, onderwijzen en eren een pre-NBA-geschiedenis van Afro-Amerikanen inside basketbal. De stichting heeft momenteel de grootste collectie memorabilia uit het pre-NBA-tijdperk in haar uitgebreide archieven.

De GEL-Lyte III truck korting sale asics (https://www.footennislike.com/asics)  maakt de ronde sinds het jubileumfeest inside 2020. Deze week zal een Italiaanse boetiek Sivasdescalzo hun kijk op het klassieke silhouet leveren en een van de grond af opnieuw opbouwen in de nieuw milieuvriendelijk ontwerp. vers van zijn 30-jarig jubileum in 2020, was een Asics GEL-Lyte III een focus van een ongekende reeks releases van een Japanse hardloopmerk, waarbij een GLIII werd herwerkt inside tientallen kleurstellingen, zowel nieuw als oud, evenals gelimiteerde -editie samenwerkingen en standaard in-line kleurstellingen.